Kriis jätkub: Penguins kaotas taas Flyersile

Ei ole kaugel aeg, kui Pittsburgh Penguins alistas vastaseid mängleva kergusega ning Marc-Andre Fleury kogus jõudsalt nullimänge. Alates märtsi keskpaigast on midagi aga totaalselt katki läinud. Sidney Crosby & Co said Philadelphias viimase kümne mängu jooksul seitsmenda kaotuse.

(foto: Tom Mihalek/AP)
Flyers võitis 4-1 ning tegi sellega oma ajaloos kolmandat korda Penguinsi vastu puhta vuugi. Neli tänavust omavahelist mängu võideti koguskooriga 16-7. Viimati suudeti osariigi naaber kõigis põhihooaja mängudes alistada hooajal 1983/84.

Kohtumise peakangelaseks oli Steve Mason. Flyersi väravavaht lõpetas 46 tõrjega. Brandon Sutter viis ülekaalu väravaga Penguinsi avakolmandiku 17. minutil ette, kuid sellele vastas omakorda ühemehelises enamuses mängides Jakub Voracek. Flyers sai Thomas Greissi poolt valvatud väravale esimese 20 minuti jooksul vaid neli pealeviset.

Teisel kolmandikul tuli Flyersi poolt üheksa üritust ning Brayden Schenn jätkas Penguinsi materdamist. Olles kolmapäeval peetud mängus Fleury selja taha pannud kaks tükki, sai ta siin ülekaalu olukorrast nüüd oma kolmanda värava.

Loomulikult pole ükski Flyers vs Penguins mäng täiuslik ilma mõne madinata ja see nähti ära viimase kolmandiku alguses.


Teenekale kohtunikule Paul Devorskile jääb kindlasti karjääri 1594. ja viimane põhihooaja mäng sellega hästi meelde. Flyers jäi olukorras oma põhiründajatest ilma, kuid Penguins ei suutnud seda ära kasutada. Meeskonnale ei lisanud0 särtsu isegi see, et Jevgeni Malkin oli koosseisus tagasi.

Flyers vormistas lõppskoori viimase viie minutiga. 3-1 tegi Ryan White ning 4-1 sündis järjekordsest ülekaalu olukorrast. Michael Del Zotto jõudis oma hooaja kümnenda kollini. Värava juures korjas Schenn endale teise söödupunkti.


Penguinsil seisab põhihooaja viimasel nädalal ees kolm mängu. Teisipäeval ollakse Ottawas, kus kohalikul Senatorsil on suurepärane võimalus Penguinsist vaid ühe punkti kaugusele jõuda (kui see ei juhtu juba täna võiduga Torontos). Reedel võõrustatakse New York Islandersit, kelle vastu tänavu neljast mängust kolm kaotatud ning päev hiljem tehakse Buffalos viimane mäng.

Kommentaarid