Johnny Boychuk on uue hooaja suhtes väga nõudlik

Florida ei ole ainus koht, kus hooaja sihid on lakke kerkimas. New York Islanders on äsja teinud viimase 30 aasta edukaima põhihooaja ning latti ei kavatseta madalamale lasta ka uuel hooajal. Seda vähemalt väga nõudliku Johnny Boychuki sõnul.

(foto: trlhockey.com)
Vahetult enne eelmise hooaja algust New Yorgis maandunud Boychuk on enda sõnade kohaselt meeldivalt üllatunud selle suhtes, kuidas esimene aasta läks. 31-aastane kaitsja sai 35 punktiga kirja oma karjääri tippmargi ning meeskond kerkis Metro divisjoni viimasel kohalt üheks konverentsi tippsatsiks. Märtsis klubiga seitsmeaastase pikenduse teinud mees loodab, et tõus jätkub.

"Ootused peavad iga aastaga kasvama. Olenemata sellest kas võidad või kaotad, ootused peavad alati olema kõrged," tõdeb 2011. aastal Boston Bruinsiga Stanley karika võitnud kaitsja. "Me oleme hea meeskond ja tegime suure hüppe. Oleme suutnud seisu ümber pöörata ja kogume nüüd võite. Selles on lõbus kaasa lüüa."

80ndatel Stanley karika neli korda järjest võinud Islanders pole alates 1993. aastast playoffide avaringist edasi saanud, aga kuna tegu on noore meeskonnaga - Boychuk on eakaaslaste Frans Nielseni ja Mihhail Grabovskiga vanimad - siis tundub tulevik helgena.

"Üheks peamiseks põhjuseks, miks ma lepingupikenduse tegin on see, kui noor ja hea meeskond meil oli. Nägin, et klubi liigub õiges suunas ja kuna oleme noor meeskond, siis suudame pikka aega edukad olla. Tegu on meeldiva olukorraga."

Boychukile lisab kindlasti elevust ka see, et Islanders asub uuel hooajal mängima uues koduhallis. Kalendri koostajad on esimeseks Barclays Centeri külastajaks sättinud ei kellegi muu kui karikakaitsja enda.

Kommentaarid