Seeria lõpud on kujunenud Sharksi leivanumbriks

San Jose Sharksil seisab täna ees järjekordne ellujäämisheitlus, mis paneb meeskonnale kindlasti suured pinged peale. Kuid tänavused playoffid on näidanud seda, et Peter DeBoeri meeskond mängib nendes olukordades suurepäraselt. Seeria lõpud on kujunenud Sharksi leivanumbriks.

(foto: startribune.com)
29 punktiga ülekaalukalt playoffide resultatiivsustabelit juhtiv Logan Couture ja tema kamraadid alustavad täna kodus Pittsburgh Penguinsi vastu finaalseeria 6. mängu, olles eelnevates ringides 5-7. mängudest kaotanud ainult ühe. See oli 2. ringis Nashville Predatorsi vastu, kus 6. mängus lisaajal 3-4 alla jäädi.

Lõpuks polnud aga tagasilöök väga valus, kuna 7. mäng pandi kindlalt 5-0 kotti. Mugavad võidud on moodustanud kindla mustri. Avaringis tuli Los Angeles Kingsi vastu 5. mängust võit vaid üheväravalise vahega (3-2), kuid edasipääs kindlustati suure 6-3 üleolekuga ning läänekonverentsi finaalis alistati St. Louis Blues viimases kahes mängus koguskooriga 11-5.

Kokku on Sharks 5-7. mängudest tänavustes playoffides noppinud kuus võitu. Seitsmes mängus on vastastele jäetud 15 väravat ning ise on skooritud 34 kolli.

Otsustavatel hetkel on just Couture oma meeskonda vedanud. Tema 29-st punktist on 15 tulnud seeriate lõpuosa mängudest. Nende seas on neli kolme punktiga esitust.

Kas Couture & Co suudavad endale finaalis päästa 7. mängu, seda saame näha alates kella kolmest.

Kommentaarid