Cam Ward sai Hurricanesilt uue lepingu

Kui pikalt tundus, et Cam Ward on ühe jalaga uksest väljas, siis nüüd on selge, et 32-aastane väravavaht jätkab siiski Carolina Hurricanesi ridades. 2006. aasta playoffide MVP, kellest oleks kahe nädala pärast saanud vabaagent, teenis kaheaastase lepingupikenduse.

(foto: Charles LeClair/USA TODAY Sports)
Wardi mänguvorm on pärast kuldset kümne aasta tagust debüüthooaega väga hüplik olnud, kuid tänavu tõstis ta uuesti veidi oma aktsiaid. 51-st stardist sai kogutud 23 võitu. Ta lasi endale keskmiselt 2.41 väravat ja tõrjus 90.9%-ga.

Hooajal 2011/12 ühes kohtumises ka värava kirja saanud puurivaht on kogu karjääri jooksul 564-st mängust võitnud 269, lastes keskmiselt 2.70 väravat ja tõrjudes 91%-ga.

"Cam on üle kümnendi olnud Hurricanesi postripoiss nii jääl kui ka meie kogukonnas. Oleme rõõmsad, et ta on otsustanud oma karjääri Carolinas jätkata," ütles klubi peamänedžer Ron Francis pärast paberite määrimist.

Ward pani allkirja paberile vaatamata suurele palgalangusele. Kuus aastat tagasi sõlmitud kokkuleppe puhul oli tema keskmiseks töötasuks 6.3 miljonit dollarit. Uus diil täidab ta taskud kokku 6.6 miljoniga ehk keskmine tasu on 3.3.


Pärast Wardiga kokkuleppele jõudmist on Hurricanesil vabaagentideks saamas kaheksa mängumeest.

Kommentaarid