Grant Clitsome lõpetas seljavigastuse tõttu karjääri

Winnipeg Jets peab endale uueks hooajaks leidma vähemalt ühe uue kaitsemehe. See sai selgeks eile, kui Grant Clitsome teatas karjääri lõpetamisest. 31-aastasel kanadalasel jäi kogu tänavune hooaeg seljaprobleemi tõttu vahele ning selle trauma pärast ei saagi ta enam mängimist jätkata.

(foto: winnipegsun.com)
Clitsome sai saatusliku seljavigastuse juba 2014. aastal, kuid läks opilauale alles 2015. aasta jaanuaris. Ent mängukorda teda enam ei saadudki.

"See on karm, kui miski ootamatu, mida sa kontrollida ei saa, järsku lõpetab su karjääri. Kuid vaatamata asjaoludele olen väga tänulik võimaluse eest viia täide oma lapsepõlve unistus ja mängida NHL-is," ütles Clitsome lõpetamisotsusest teada andes.

2012. aastal Winnipegi jõudnud Clitsome oli Columbus Blue Jacketsi 2004. aasta drafti 9. ringi valik. Talle jäi kirja 205 põhihooaja kohtumist ning 71 punkti (15+56). Tema viimaseks mänguks oli 2015. aasta 3. jaanuaril Toronto Maple Leafsi vastu saadud 5-1 võit.

"Soovin tänada Columbus Blue Jacketsi organisatsiooni selle eest, et nad mind draftisid ja andsid võimaluse alustada profikarjääri. Samuti tänan Winnipeg Jetsi organisatsiooni selle eest, et nad mind alates esimesest päevast hästi kohtlesid. See oli tõeliselt eriline koht mängimiseks ja olen uhke, et lõpetan karjääri Jetina," lisas Clitsome.

Punktide kõrvale rohkem kui 200-st mängust ka 98 karistusminutit kogunud kaitsjal lõppeb 1. juulil 2013. aastal sõlmitud kolmeaastane leping.

Kommentaarid