Malkin ja Bonino olid finaalis samuti vigased

Tuleb välja, et Kris Letang ja Matt Cullen polnud ainsad Pittsburgh Penguinsi mängijad, kes äsja lõppenud finaalseerias mängimiseks terviseprobleemid ületama pidid. Jevgeni Malkin ja Nick Bonino olid samuti vigased. Mõlemale valmistas muret küünarnukk.

(foto: atlanticbb.net)
Boninol oli vasakus küünarnukis tekkinud põletik, mida kangete antibiootikumidega raviti.

"Ma käisin iga päev haiglas tilgutite all ega treeninud viimase seeria ajal üldse," ütles 28-aastane ründaja eile, mil CONSOL Energy Centeris riietusruumi tühjendamas käidi, lisades et ta oli hotellitoas karantiinis.

Playofffides nelja värava ja 18 punktini jõudnud ning sellega karikavõidu üheks peamiseks kangelaseks kerkinud Bonino oli ka väga lähedal finaalist eemale jäämisele. Ta kannatas 37.8-kraadise palaviku all ja kui kehatemperatuur oleks kerkinud üle 38.3, siis poleks tohtrid teda jääle lubanud.

Vaatamata keerulisele seisule paugutas Bonino finaalis kuue mänguga 1+2.

Malkin mängis vigastusega, mis temalt ka põhihooaja viimased kohtumised röövis. Trauma tõsidus selgub täpsemalt pärast tänaseid uuringuid. Klubi peamänedžeri Jim Rutherfordi sõnadest võib välja lugeda, et ees ootab märkimisväärne vigastuspaus.

"Tegu on tüübiga, kes mängis tõsise vigastusega palju varem, kui enamus kutid seda teeksid ja panustas oma meeskonna edusse. See näitab tema iseloomu. See oli päris muljetavaldav," ütles Rutherford, märkides et ees võib oodata operatsioon, mis taastumisaega pikendab.

29-aastasel venelasel oli playoffides kaks vähemalt kolmemängulist punktipõuda, kuid viimane neist sai murtud väga magusal hetkel. San Jose Sharks oli finaalis 3. mängu võiduga uuesti elu sisse saanud, enne kui Malkin 4. mängus võiduvärava võrku toimetas.

Karikamängudes jäi Malkini nimele kokku kuus väravat ja 18 punkti, mis ühe katkise küünarnukiga mängides täitsa viisakas saak.

Päris tervelt ei tulnud hooaja otsustavatest mängudest välja ka Bryan Rust. Kahes seeriat otsustanud kohtumises kahe väravaga säranud kollanokast ründaja murdis finaali 6. mängus sõrmeluu.

Kommentaarid