Guy Lafleur nimetas Thorntoni ja Burnsi habemeid hoki häbiplekiks

Playoffide ajal habeme kasvatamine on tore traditsioon, mille algatasid 1980ndatel New York Islandersi mängijad. Kuid see ei meeldi siiski kõigile. Üks neist on legendaarne Guy Lafleur, kes ei kannata absoluutselt Joe Thorntoni ja Brent Burnsi habemeid.

(foto: scoopnest.com)
Thornton ja Burns pakuvad praeguse seisuga isegi jõuluvanale juba kõva konkurentsi ning Lafleuri arvates võiksid mehed oma karvakasvu veidikenegi kontrollida.

"Ma arvan, et see on hoki häbiplekk," on Lefleur San Jose Sharksi paari habemete kohta öelnud. "Ma vihkan seda. See ei jäta NHL-ist head muljet. Mul pole midagi selle vastu, kui keegi kannab habet, aga see ei tohiks kõhuni ulatuda. Meeskonna mänedžerid peaksid end kehtestama."

Naljaga pooleks lisas 5-kordne karikavõitja, et just seetõttu on Sharks tänavuses finaalseerias kehvalt esinenud.

"Nad ei näe litrit, selle pärast ongi nad raskustes," ütles Lafleur.

Ehk on legendil ka õigus. Burns alustas Pittsburgh Penguinsi vastu seeriat kahe söödupunktiga, kuid istub pärast seda nulli peal. Thornton korjas oma ainsad punktid - samuti söödud - seeria 3. mängus.

Lafleuri lohutuseks võib aga öelda, et kui Sharks täna finaali 5. mängu kaotab, siis ei pea kontrolli alt väljas olevaid habemeid enam kaua kannatama. Vähemalt mitte Thorntoni oma.

Kommentaarid