Marc Savardi leping vahetas uuesti omanikku

Marc Savard mängis NHL-is oma viimased mängud 2010/11 hooajal, kuid sellele vaatamata on 38-aastane ründaja aasta jooksul teist korda klubi vahetanud. Mullu juulis Boston Bruinsilt Savardi lepingu üle võtnud Florida Panthers andis selle nüüd edasi New Jersey Devilsile.

(foto: nhl.nbcsports.com)
Karjääri jooksul 807 põhihooaja mänguga 706 silma (207+499) kogunud Savardi mängud lõppesid peapõrutuste tõttu. Kuid tema leping, keskmise töötasuga veidi üle nelja miljoni dollari, saab läbi alles järgmisel suvel.

Panthers võttis Savardi lepingu endale tehingus, mis viis Reilly Smithi Floridasse ning Jimmy Hayesi Bostonisse. Vaba palgaruumi oli siis veel klubil ilm ja maa, kuid nüüd, mil on tõustud üheks karikanõudlejaks, on lood rahadega veidi kitsamaks läinud.

Lepingu ära sokutamiseks pidid pantrid loovutama 2018. aasta drafti 2. ringi valiku.

Devils andis tehingus ära Graham Blacki ja Paul Thompsoni. Esimene on 23-aastane ründaja, kes jõudis tänavu AHL-is 50 mänguga üheksa punktini (7+2). Teine on 27-aastane ründaja, kes sai sel hooajal NHL-is kolmes matšis jääle ning korjas AHL-is 56 mänguga 35 punkti (13+22).

Kommentaarid