Torchetti jätkab Detroidis

John Torchetti tegi tänavu ajutise peatreenerina Minnesota Wildi juures head tööd, aga pärast Bruce Boudreau palkamist pidi 51-aastane ameeriklane siiski mujale vaatama. Tööotsingud väga pikaks ei kujunenud. Detroit Red Wings tegi temaga kaheaastase lepingu.

(foto: twincities.com)
Varem ajutise peatreenerina ka Florida Panthersit ja Los Angeles Kingsi juhendanud Torchetti hakkab Red Wingsi lootsi Jeff Blashillit aitama ülekaalu meeskonna juures. Samuti on tema ülesandeks määratud ründajate juhendamine.

Red Wingsi ülekaalu efektiivsus oli lõppeval hooajal 18.8%-ga liiga keskmike hulgas.

Wildi bossina 27-st mängust 15 võitnud Torchetti on ka varem Mootorite linnas töötanud, olles hooajal 1998/99 nüüdseks hingusele läinud IHL-is Detroit Vipersi peamänedžer.

Torchettile olevat Minnesotas pakutud uuesti kohta AHL-i meeskonna peatreenerina, kuid ta eelistas jätkata tööd kõrgliigas.

"Nad tegid mulle suurepärase pakkumise ja olen selle eest tänulik. See näitas, et nad olid valmis mind tasustama suure töö eest, mis ma meeskonnaga tegin. Kuid tundsin, et soovin NHL-is jätkata ja sain suurepärase võimaluse liituda Red Wingsi personaliga. Tegu on meeskonnaga, mis noorte mängijate toel tõusuteel," rääkis Torchetti pärast uude ametisse astumist.

Kommentaarid