Andrew Shaw sai Canadiensilt 6-aastase lepingu

Drafti ajal Chicago Blackhawksi poolt Montreal Canadiensile loovutatud Andrew Shaw on oma uue klubiga kiirelt ka lepingupikenduse osas kokkuleppele jõudnud. Canadiens tegi kaks drafti 2. ringi valikut maksma läinud ründajaga 6-aastase lepingu.

(foto: hockeyinsideout.com)
2014. aasta suvel sõlmitud lepinguga kokku neli miljonit teeninud Shaw saab nüüd ainuüksi aastapalgana enamvähem sama summa. 23.4-miljonilise kontrahti keskmine töötasu on 3.9 miljonit.

"Oleme väga rahul, et jõudsime Andrew Shawga pikaajalise lepingu osas kokkuleppele. Lisame meeskonda iseloomuga ja usaldusväärse mängumehe," tunnistas klubi peamänedžer Marc Bergevin pärast allkirjade vahetamist.

Chicagos mängides kaks korda Stanley karikavõiduni jõudnud Shaw püstitas lõppenud hooajal 20 söödupunktiga karjääri tippmargi ja korjas põhiturniiril kokku 34 punkti. Ta oli tänavu playoffides nelja väravaga oma meeskonna parim.


Shaw lootis algselt Chicagos jätkata ning samad signaalid tulid ka klubi poolt, aga lepingukõnelustest ei saanud asja.

"Olime kokkuleppele üsna lähedal, aga neil on palgafondiga probleeme ja neid on raske ületada," ütles 24-aastane ründaja, kes Blackhawksi poolt 2011. aasta drafti 5. ringist üles korjati.

Kommentaarid