DeBoeril omadele etteheiteid pole

Üldjuhul langetakse lahingus võideldes, kuid San Jose Sharksi kohta seda ilmtingimata öelda ei saa. Karikafinaali otsustavas kohtumises suutis Peter DeBoeri meeskond viimasel kolmandikul vastase väravale saada vaid kaks pealeviset. Kuid sellele vaatamata pole peatreeneril omadele etteheiteid.

(foto: nhl.nbcsports.com)
DeBoer on treenerikarjääri jooksul mõlemad finaalseeriad nüüd kaotanud üldskooriga 2-4. Ent mõlemal korral, nii tänavu kui 2012. aastal, oli vastas ka hiiglama kõva pähkel.

"Esmajoones tuleb Pittsburghile täielikult au anda. Nad mängisid paganama hea seeria," ütles DeBoer pärast eilset matši. "Nad mängisid meiega võrreldes oma mängu selgelt pikemate perioodide kaupa. Nad dikteerisid kohtumist ja alustasid võrreldes meiega palju tempokamalt. Seetõttu on ka karikas nende käes."

Sharks suutis seerias kaks võitu välja pigistada, kuid lõppude lõpuks sai karika endale siiski selgelt paremini tegutsenud meeskond.


Vaatamata selgele allajäämisele pole aga DeBoeril omadele etteheiteid.

"Olen selle mängijate grupi üle väga uhke," lisas DeBoer. "Minu hinnangul lasid meie kutid paagid tühjaks, andes meile kõik, milleks nad võimelised on. Me lihtsalt polnud kahenädalase perioodi jooksul nii head kui nemad."

Just Penguinsile kaotamine võiks Sharksile samas aga inspiratsiooni pakkuda. 2009. aastal karika võitnud Sidney Crosby & Co olid samuti eelneval hooajal finaalseeriast kaotajatena väljunud.

Kuna praktiliselt kogu koosseis on järgmiseks hooajaks juba ära seotud, siis saab Sharks uuel hooajal ka enamvähem sama kaadriga vigade parandust üritada.

Kommentaarid