Peamänedžeri suur suu tõi Canucksile 50 000-dollarilise trahvi

2014. aastal Vancouver Canucksi peamänedžeriks tõusnud Jim Benning on mitmete vahetustehingutega oma klubile negatiivseid noote ligi tõmmanud ning nüüd on ta seda isegi lihtsalt niisama oma suure suu tõttu suutnud. Canucks sai 50 000-dollarilise trahvi, kuna Benning sattus eelmisel nädalal teiste meeskondade mängijatest rääkides liialt suurde õhinasse

(foto: cbc.ca)
Benning tunnistas avalikult, et otsib võimalusi P.K. Subbani hankimiseks, lisades: "Tema hind on kõrge, kuna ta on tõeline esikaitsja."

Samuti ütles Benning, et plaanib Steven Stamkose esindajatega ühendust võtta.

Kuna tegu on liiga reeglite rikkumisega, siis tuli paari süütu lause eest üsna kopsakas trahv.

NHL-i asekomisaar Bill Daly andis teada: "Canucksi peamänedžer Jim Benning rikkus reeglit 15, andes avalikult sobimatuid kommentaare seoses tema klubi huviga mängijatesse, kellel on leping teiste NHL-i klubidega."

Benning oli ka kiire vabandama: "Eelmisel nädalal soovisin meie fännide ja meediaga meeskonna täienduste osas avameelne olla, kuid ütlesin teiste meeskondade mängijate kohta liiga palju. Olen isiklikult rääkinud NHL-iga ja juhtumiga seotud peamänedžeridega, et vabandada ning nõustun liiga otsusega."

Viimati trahviti mõnda klubi sarnase juhtumi käigus 2009. aastal, kui Toronto Maple Leafsi toonane peatreener Ron Wilson andis avalikult mõista, et on huvitatud vendadest Sedinidest.

Kommentaarid