Mikael Granlund tegi Wildiga kolmeaastase pikenduse

Nino Niederreiter sai vaid loetud päevad nautida Minnesota Wildi ründajate hulgas palgaedetabeli 3. kohta. Selle on nüüd üle võtnud Mikael Granlund, kes tegi klubiga kolmeaastase lepingupikenduse. 25-aastase soomlase leping võtab palgafondist ära 5.75 miljonit.

(foto: startribune.com)
Hiljuti Robert Rooba ja Siim Liiviku poolt korraldatud hokilaagri käigus koos venna Markusega Eestit väisanud Granlund mängis ligi kahekordseks palgatõusuks (eelmise lepingu väärtus kolm miljonit) karjääri parima aasta. Ta sai 81 matšiga kirja 26 väravat ja 69 punkti, olles mõlemas arvestuses liiga parim soomlane.


"Mikael on viis aastat olnud meie klubis tähtis osa ja ta näitas eelmisel hooajal muljetavaldavate esitustega suurepärast arengut," kiidab Wildi peamänedžer Chuck Fletcher. "Inimesed kogu liigas on nüüd täielikult teadlikud sellest, mida meie mänedžment on alati teadnud. Mikaelil on tohutu hulk talenti ja oskusi. Need koos eeskujuliku tööeetika ja suurepärase iseloomuga teevad temast mängija, kellel saab tulevikus olema suur osa meie edus. Oleme ülirõõmsad, et ta on edaspidi lepingu all."

Granlund purustas möödunud hooajal lisaks väravatele ja punktidele mitmed teised isiklikud rekordid ning püstitas ka 12-mängulise punktiseeriaga uue klubi rekordi. Kogu karjääri peale on temalt seni 321 mänguga tulnud 57 väravat ja 201 punkti.

Kommentaarid