Nolan Patricku debüüthooaeg võib edasi lükkuda

Võimalik, et Philadelphia Flyersi fännid peavad oma tänavuse aasta kõrge drafti valiku Nolan Patricku nägemiseks kannatust varuma. Klubi peamänedžeri Ron Hextalli sõnul ei soovita noormeest liiga varakult tulle heita ning ees võib oodata veel üks aasta WHL-is.

(foto: sportingnews.com)
Patricku teekond NHL-i on mitmete traumade tõttu olnud paras kadalipp ja võimalik, et pikendatud küpsemisaeg Brandon Wheat Kingsi ridades tuleb talle kasuks.

"Nolan Patrick saab 10-15 aastaks olema meie oma, mitte üheks päevaks, kuuks või kaheks kuuks. Peame järgmist 15 aastat silmas pidades otsustama, mis on Nolan Patricku jaoks parim. Kui see tähendab Brandonisse naasmist, siis seda ta ka teeb. Kui parim variant on siia jäämine, siis jääb ta siia," rääkis Hextall kolmapäeval tänavuse drafti 2. valiku kohta.

Oleks üsna haruldane, kui drafti esimese kahe valiku hulgas läinud mängijat koheselt NHL-is jääle ei lastaks. Viimane selline juhtum oli 2012. aastal, kui Columbus Blue Jackets jättis Ryan Murray üheks hooajaks WHL-i.

"Ta peab end tõestama," lisas Hextall. "Ma poleks pettunud, kui ta meie meeskonda ei mahuks. Mul pole sellega seoses ka mitte mingisuguseid ootusi. Ta peab tulema ja näitama, et teeb meid paremaks meeskonnaks."

Õnneks pole Patricku võimalusi enam vigastused pärssimas. Hextalli sõnul on septembris 19-aastaseks saav mängumees 100%-liselt terve. Loodetavasti ei vea tervis alt ka treeninglaagris, kus võitlus satsi pääsemise nimel algab.

Kommentaarid