Travis Zajac alustab uut hooaega pika vigastuspausiga

New Jersey Devils peab uut hooaega alustama ilma ühe oma põhitsentrita. Travis Zajac, kes on liiga üks parimatest lahtivisete meestest, tõmbas hooajaeelsetel treeningutel ühe vasaku õla lihase sedamoodi ära, et ees ootab 4-6 kuu pikkune vigastuspaus.

(foto: realtor.com)
Eelmisel hooajal 54.7%-ga oma lahtiviskeid võitnud Zajaci jaoks on tegu karjääri teise tõsise vigastusega. Achilleuse kõõluse trauma tõttu tegi ta hooajal 2011/12 kaasa vaid 15 põhihooaja mängu. Üldiselt on tegu aga väga vastupidava mängijaga. 11-st hooajast on ta vaid kolmel aastal puudunud rohkem kui kahest mängust. Tema nimel on ka 401 mänguga Devilsi läbi aegade pikim raudmehe seeria.

32-aastane mängumees oli eelmisel hooajal Devilsi enim mänguaega saanud ründaja, olles keskmiselt väljakul 19 minutit ja 44 sekundit. Peatreeneri John Hynesi jaoks on tema näol tegu olnud väga väärtusliku mehega nii ülekaalu kui vähemust mängides.

Kunagine 60+ punkti mees tuletas mullu fännidele natukene meelde vanu aegu, saades kirja 45 silma (14+31), mis tema parim saak alates hooajast 2013/14.

Kommentaarid