Predatorsi ilus nädal sai koleda lõpu

Olli Jokineni hankimine tähistas Nashville Predatorsi jaoks väga magusat tehingut. Meeskond on pärast pikaajalise peatreeneri Barry Trotzi lahkumist sammunud uude ajastusse ning uued algused kipuvad ikka rasked olema. Paljud pole nõus nendes kasvuraskustes kaasa lööma, aga Jokineni need ei heiduta. Soomlane ütles, et siirdus Predatorsi kuna talle meeldib uue peatreeneri Peter Laviolette'i mängustiil. Linn oli terve nädala õhinas, kuid eile tuli vastu võtta ka üks kurb uudis - hooaega tuleb alustada ilma asekapteni Mike Fisherita.

(foto: Russell LeBounty/USA TODAY Sports)
Alates 2011. aasta veebruarist Nashville'is mängiv Fisher rebestas trennis Achilleuse kõõluse ning olles läbinud operatsiooni kulub sellest täielikule taastumisele 4-6 kuud.

Fisheri vigastus on meeskonna plaanid korralikult sassi löönud. Predators oli üks nendest satsidest, kes jahtis Jason Spezzat ja tema hankimiseks oli juba ka tehing paika pandud, kuid mängija keeldus Nashville'i siirdumisest.

Kuna endine Ottawa Senatorsi kapten eelistas Dallas Starsi, siis pidi just Fisherist saama meeskonna esimene tsentner. Lõppenud hooajal kogus enne Nashville'i saabumist samuti just Senatorsi värve kandnud Fisher 75. mänguga 49 punkti, mille seas olid karjääri parimat tähistavad 29 söödupunkti.

Ootamatu vigastus peaks Predatorsi suunama tagasi vabaagentide turule. Keskründajatest oleks sealt võtta näiteks Derek Roy. Võimalik, et asutakse jahtima ka Philadelphias ebavajalikuks meheks tembeldatud Vinny Lecavalier'd.

Nädalavahetusel tugevdas Predators kaitseliini. Anton Voltšenkov saadi vabaagentide seast üheaastase ja ühe miljoni dollari suuruse lepingu peale.

Kommentaarid