Segadus Crosby vigastuse ümber

Eelmisel nädalal läksid liikvele jutud, et Pittsburgh Penguinsi täht Sidney Crosby vajab randmeoperatsiooni. Vigastus pidavat olema mitte väga tõsine, kuid selgelt mängu segav. Tagantjärgi võib seda nüüd lugeda ka Crosby playoffide aegse kohutava vormi põhjuseks. Sid the Kid pani 13. kohtumise jooksul pirni põlema vaid korra. Peatselt pärast opijuttude ilmumist andis aga Penguinsi peamänedžer Jim Rutherford mõista, et kirurgi noa alla minek pole veel otsustatud. Lõpuks näibki see ära jäävat.

(foto: USA TODAY Sports)
Penguins andis käimasoleval nädalal teada, et pärast lisahinnangute saamist on siiski otsustatud vigastuse ravimisel kasutada alternatiivseid meetodeid. Protseduuri hulka peaksid kuuluma ka süstid. Crosby agent Pat Brisson sõnas, et tegu on raviga mis vahest toimib, kuid teinekord jällegi mitte. Operatsiooni üritatakse vältida.

"Kui operatsiooni kõrval on ka alternatiivseid valikud, siis tuleb nende kohta uurida," ütles Brisson, kelle klientide hulka kuuluvad ka Patrick Kane ja Nathan MacKinnon. Samas tõdes ta, et kui valitud raviviis probleeme valmistavat paremat rannet siiski korda ei tee, siis peab Crosby ikkagi enne uue hooaja algust operatsioonil ära käima.

Crosby pole oma senise 9-aastase karjääri jooksul kordagi põhihooaega sajaprotsendiliselt suutnud ära mängida. Tänavu jäi tal vahele kaks matši. Need olid põhiturniiri viimasel nädalal ning usutavasti just selle parema randme pärast. Brisson märkis, et vigastus on Crosby't painanud juba alates märtsikuust.

Kommentaarid