VIDEO: Brad Marchand andis teada, keda ta NHL-is kõige vähem sallib

Boston Bruinsi ründaja Brad Marchand on omamoodi müsteerium. Väljaku kõrval näib olevat tegu igati viisika ja head huumorisoont omava mehega, kuid jääl on ta pinnuks kõigi vastaste tagumikes. Kepiga vehkimised, jala taha panekud, niisama tõuklemised on Marchandi puhul harjumuspäraseks saanud. Sellest tingituna on tal kindlasti rohkelt vihavaenlasi. Üks neist on arvatavasti Tomaš Plekanec, sest kui ühe hiljutise heategevusürituse käigus temalt küsiti, et keda ta NHL-i mängijatest kõige vähem sallib, siis tuli vastuseks just Plekaneci nimi.

(foto: Bruce Bennett/Getty Images)
Bruinsi ja Montreal Canadiensi rivaliteet on muidugi aegumatu. Viimastel aastatel on see ehk olnud veidi tagaplaanil, kuna Bruins on mänginud klassi võrra kõrgemal tasemel, kuid tänavu mindi playoffides kokku ja omavahelist hõõrdumist oli selles vastasseisus pea, et kahe playoff-seeria jagu. Nähtavasti sai ka Marchandi ebasümpaatia Plekaneci vastu alguse just nendes mängudes.


Uuel hooajal kohtuvad Bruins ja Canadiens põhiturniiril neli korda. Esimene matš on kavas Montrealis 17. oktoobril. Samas ei oleks üllatav kui kahe osapoole vahel läheks andmiseks juba ka hooajaeelses kontrollkohtumises, mis mängitakse 24. septembril samuti Montrealis.

Kommentaarid