Claude Giroux veetis öö trellide taga

Philadelphia Flyersi kaptenil Claude Giroux'l on eelmisest suvest taskus 66.2 miljoni dollari ehk ligi 48 ja poole miljoni euro suurune leping, seega eile justkui põhjust uue kontrahti tähistamiseks ei olnud. Mingisugusel Ottawas toimunud istumisel läksid 26-aastasel ründajal aga asjad käest ära. Võimalik, et ta tähistas siis Ray Emery uut lepingut, aga igatahes sattus ta liigselt vägijooke tarvitatuna kokku kohalike võimuesindajatega ja hästi see ei lõppenud. Giroux läks meespolitseiniku tagumiku kallale! Korduvalt!

(foto: Len Redkoles/Getty Images)
Korduvalt politseiametniku tagumikust haaramine oli põhjus miks Giroux lõpuks ka vangikongi pandi. Küll sai ta aga sealt juba täna hommikul välja. Ülemeelikul käitumisel mingisuguseid pikemaid tagajärgi ei olnud, kui mitte arvestada, et see piinlik intsident saadab teda nüüd karjääri lõpuni. Igasugustest ametlikest süüdistustest ta aga pääses.

Meest ennast ega tema agenti pole veel kommentaaride jagamiseks kätte saadud. Ka Flyers oli sellest uudisest üsna segaduses. "Oleme kursis Claude Giroux'ga seotud juhtumist, kuid me ei saa anda mitte mingisuguseid kommentaare, enne kui oleme saanud rohkem infot," andis klubi Twitteri konto kaudu teada peamänedžer Ron Hextall.

Seejuures Hextall ise on oma mängijakarjääri jooksul samuti seadusega pahuksis olnud. Vahetult pärast 1987. aasta finaalseeriat pisteti ta pokri "ohtliku esemega kallaletugi eest". Selleks esemeks oli tema väravavahi kepp.

Kommentaarid