David Booth asub end taas tõestama Torontos

Mõne aasta tagune tõusev täht David Booth on leidnud endale uue koduklubi ja valmis seal ennast taas üles töötama. Viimased kolm hooaega Vancouver Canucksit esindanud Boothi karjäär jätkub Toronto Maple Leafsis. Leafs andis 29-aastasele ründajale üheaastase lepingu, mille väärtuseks on 1.1 miljonit dollarit ehk ligikaudu 820 000 eurot. Olgugi, et Booth on Michiganis sündinud peab ta oma lapsepõlve lemmikklubiks just Maple Leafsi ja see peaks ka teda kunagise sära suunas kannustama.

(foto: theprovincepodcasts.com
"Armastan Toronto linna väga ja olen ülimalt elevil, et saan Maple Leafsi eest hokit mängida," ütles Booth pärast lepingu allkirjastamist. "Loodan leida hea rütmi ning üritan seda ka hoida."

Boothi aastaid Canucksis ilmestasid mitmed vigastused, mis kindlasti omasid oma rolli selles, et kunagine 30 värava mees ei suutnud potentsiaali kohaselt mängida. Lõppenud hooajal jäi tema arvele vaid 9 väravat ja 19 punkti.

Lisaks sellele, et klubi on mehele lapsepõlvest saadik südamelähedane olnud, oli Boothi enda sõnade kohaselt üks otsustav faktor miks ta Toronto kasuks otsustas see, et Leafsis jätkub ka Mike Santorelli karjäär. 28-aastase ründajaga on Booth ühe klubi au kaitsnud nii Canucksis, kui ka varasemalt Florida Panthersis.

Lisaks Leafsile oli Boothi teenetest huvitatud ka Winnipeg Jets, kuid tema agendi Mike Liuti sõnul lubati Torontos kindlat mänguaega ja rohkemaks tema kliendil soove ei olnudki.

Loodetavasti on Booth taastunud suvel saadud kubemevigastusest ja leiab Torontos taas oma mängu.

Kommentaarid