Rangers asus tegutsema: uued lepingud Zuccarellole ja Kreiderile

Suurepärase hooaja teinud New York Rangers leidis ennast suve alguses keeruliselt positsioonilt. Mitme võtmemängija lepingu olid läbi ning tänu nende üleootuste headele esitustele sel aastal oli siis ka keeruline neile uut tehingut pakkuda. Nõuti selgelt rohkem raha kui klubi oli valmis pakkuma. Tasapisi on nüüd hakatud aga kõigilt allkirju koguma. Vahetult enne vahekohtuistungeid on sõlmitud uued lepingud Mats Zuccarello ja Chris Kreideriga.

(foto: fulltiltnyr.com)
Lõppenud hooajal Rangeri suurimaks punktitoojaks kujunenud Zuccarelloga saadi kaubale 3.5 miljonilise tehinguga, mille pikkuseks on üks aasta. Norralane nõudis endale algselt miljoni võrra suuremat palka ja pikaaegset tehingut. Usutavasti hakatakse selle nimel töötama tuleva hooaja käigus.

Kreideriga saadi kaubale kaheks aastaks. Esimese hooaja palgaks on 2.35 miljonit dollarit ja teise hooaja oma 2.6 miljonit. Kreideri algne nõudmine oli 2.8 miljonit ehk siis 23-aastane ründaja sai enamvähem oma soovitud summa kätte.

Rangersil on nüüd vaja jageleda veel Derick Brassardiga, kelle uue lepingu tingimused selguvad hiljemalt tuleval esmaspäeval.

Pikk lepingusaaga on leidnud lõpu ka Colorado Avalanche'i ja Ryan O'Reilly vahel. Tänavune Lady Byng trofee võitja jätkab Avalanche'is veel kaks aastat lepinguga, mille koguväärtuseks on 12 miljonit dollarit.

Kommentaarid