Cory Sarich sattus liiklusõnnetusse

Hetkel vabaagendi elu nautiv, kuid lõppenud hooajal Colorado Avalanche'i esindanud Cory Sarich sattus esmaspäeval liiklusõnnetusse. 35-aastane kaitsemängija jäi rattaga sõites ette ühele autojuhile, mille tagajärel peab ta nüüd mõningast aega suve haigevoodis veetma. Lisaks rohketele marrastustele sai väidetavalt kannatada ka tema selg. Probleemid seljaga olid ka põhjuseks miks Sarich sai tänavu põhihooajal jääle vaid 54. kohtumises. Väidetavalt pole aga tema vigastused tõsised ja uueks hooajaks peaks ta terve olema.

(foto: USATSI)
Sarichil on selja taga ligi 1000 NHL-i põhihooaja mängu, seega võiks ta oma kogemustega olla nii mõnelegi meeskonnale kõvasti kasuks. Lisaks Avalanche'ile on ta varem mänginud ka Tampa Bay Lightningus, Calgary Flamesis ja Buffalo Sabresis. Lightningu rivituses tuli ta 2004. aastal ka Stanley karikavõitjaks.

Vabaagentide turg on kaitsjatest üsna tühjaks imetud ja kui vaadata just varasemat karjääri, siis on Sarich kindlasti üks ahvatlevamaid variante. Kui muidugi tervis korda saab.

Kommentaarid