Rahaahne agent rikub Johanseni ja Blue Jacketsi vahelisi suhteid?

Uue hooaja treeninglaagrid algavad vähem kui kuu aja pärast, kuid Columbus Blue Jackets pole oma liidrilt Ryan Johansenilt endiselt uueks lepinguks allkirja kätte saanud. Kahte osapoolt lahutavad väidetavalt tervelt kolm miljonit dollarit. Ehk siis uuest tehingust ollakse veel ka üsna kaugel. Kas selles kõiges saab süüdistada Johanseni agenti Kurt Overhardti? Kui varasemalt on läbirääkimisi kommenteerinud Johansen ise, siis nüüd on Overhardt otsa üle võtnud ja tema suust kõlavad ähvardavad laused.

(foto: Getty Images)
Kui NHL-il oleks paljude teiste hooaja auhindade kõrval välja jagada suurima läbimurde teinud või enim arenenud mängija auhind, siis oleks võinud selle lõppenud hooaja eest kindlasti Johansenile kätte suruda. Olles varasema karjääri jooksult keskmiselt mängu kohta kogunud 0.3 punkti, kergitas suve jooksul 22-aastaseks saanud ründaja selle näidu 0.77 peale. Nähtavasti proovib järsu tõusu arvelt rikastuda ka Overhardt, kellel on varasem ajalugu karmide võtete kasutamisega.

Kyle Turris ja Johanseni meeskonnakaaslane Brandon Dubinsky on vaid mõned tema kliendid, kes on palgatõusu nimel boikoteerinud hooajaeelset laagrit. Nüüd on see teema aktuaalne ka Johanseni puhul. Overhardt on tunnistanud, et Johansen on valmis treeninglaagris mitte osalema, lisades: "Kui teda laagris pole, siis on kogu surve klubi peal."

25 aastat agendina tegutsenud Overhardt nõuab Johansenile tervelt seitsme miljoni dollari suurust aastapalka. "Ryan on väga unikaalne, esimese kolmiku ründaja NHL-is. Temasuguse talendi jaoks on selgelt olemas turg. On mitmeid meeskondi, kes himustavad teda tema füüsise, mänguoskuste ja jätkuva arengu tõttu," ütles Overhardti hiljuti oma kauba kliendi kiituseks.

33 väravaga oli Johansen lõppenud hooajal väravaküttide edetabelis 11. mees. Tõsiasi, mis lisab lepingukõneluste juures veelgi õli tulle. Lõppude lõpuks teenib Dave Bolland uuel hooajal üle viie miljoni, miks peaks Johansen vähem saama?

Vaata talendika ründaja kõiki väravaid lõppenud hooajast:

Kommentaarid