Islandersis algas omanikuvahetus

Paar kuud tagasi sai kirjutatud sellest, kuidas New York Islanders võib endale peagi leida uue omaniku. Nüüd on asjad selle poole liikuma hakanud. Senine omanik Charles Wang sai sel nädalal kaubale endise Washington Capitalsi kaasomaniku Joe Ledecky ja tema äripartneri Scott (mitte Jevgeni vend) Malkiniga. Tehingu üksikasju pole seni veel avaldatud, kuid Ledecky'st ja Malkinist on saanud Islandersi väikeosanikud. Enamusosalus võetakse üle kahe aasta jooksul.

(foto: Jim McIsaac/Getty Images)
Ledecky'le kuulus 24%-line osalus Capitalsis 90ndate lõpus. Malkin on Londonis basseeruva firma Value Retail juht.

"Olen elevil, et Jon ja Scott on minuga ühinenud Islandersi viimaseks hooajaks Nassau Veterans Memorial Coliseumis. Ootan meievahelist pikka ja edukat partnerlust," ütles tehingu kommentaariks Wang, kellest sai klubi omanik 2004. aastal.

"Oleme rahul, et meil tekkis võimalus saada New York Islandersi juures Charlesi partneriteks, et jahtida meie ühist unistust, milleks on viies Stanley karikavõit," tõdes Ledecky.

Islanders on viimase üheksa hooaja jooksul playoffides mänginud vaid kaks korda. Üle 30-aastase karikavõidupõua lõpetamiseks tuleb rohkelt vaeva näha.

Kommentaarid