Coyotesit ootab ees veel üks nimevahetus

Kahe hooaja vahel nime muutnud Arizona Coyotesit ootab ees veel üks transformatsioon. Uue nime saab endale ka klubi koduhall. Varem naljakat Jobing.com Arena nime kandnud Glendale'is asuv jäähall saab uuel hooajal endale nimeks Gila River Arena. Coyotes on kasiinoketiga sõlminud üheksaaastase halli nime sponsorluslepingu. Gila River Casinos on olnud Coyotesi pikaajaline partner ja omab nüüd veel olulisemat rolli klubi püüdlustel tõusta iga-aastaseks playoffide meeskonnaks.

(foto: stayglendaleaz.com)
2003. aastal valminud jäähalli nimi oli algselt lihtsakoeline Glendale Arena. Kohalik tööotsingu firma Jobing.com sai 220 miljonit dollarit maksma läinud halli nimeõigused endale 2006. aastal. Selle eest maksti 30 miljonit dollarit. Tehing pidi olema 10-aastane, mis lõppenuks 1. jaanuaril aastal 2017, kuid see otsustati varem katkestada.

Olgugi, et halli mahutavus on 19 000 pealtvaatajat külastasid Coyotesi mänge lõppenud hooajal keskmiselt vaid 13 775 inimest. See tähistas liiga kõige väiksemat näitajat. Loodetavasti aitavad kõik need suvised nimevahetused sellelt piinlikult positsioonilt ettepoole tõusta.

Ametlikuks nime muutmiseks peab oma loa veel andma Glendale'i linnavalitsus, kuid arvestades, et sellest tehingust läheb 600 00 dollarit linna kukrusse, siis ei peaks sellega probleeme tekkima.

Vaadates eriti terava pilguga peatreeneri tooli suunas, usub siinkirjutaja, et Coyotes pole oma värskenduskuuriga veel lõpetanud.

Kommentaarid