Ken Holland tegi Red Wingsiga uue lepingu

Kui küsida, et kes on hetkel ametis olevatest peamänedžeritest see kõige asisem, siis kõlab ühe esimese nimena kindlasti Ken Holland. Õigupoolest peaks Detroit Red Wingsi juhi nimi olema üldse see kõige esimene, mis suust välja lipsab. Alates tema ametisse astumist 1997. aastal on klubi kõigil hooaegadel mänginud playoffides ja võitnud Stanley karika kolm korda. Lisaks on võidetud neli Presidentide trofeed ja viis konverentsi tiitlit. Selle aja perioodi jooksul on Red Wings kogu liiga peale olnud enim võite kogunud meeskond. Ja need ilusad ajad jätkuvad veel mitu aastat.

(foto: hockeyworldblog.com)
Holland on pikendanud Red Wingsiga lepingut, mis hoiab ta Mootorite linnas kuni 2018. aasta suveni. Tema senine kontraht oli lõppemas järgmisel suvel. "Ken on üks NHL-i juhtivaid direktoreid ja ta on viimase kahe kümnendi jooksul Red Wingsi edus olnud üks võtmeisikuid," teatas pressile klubi omanik Mike Ilitch.

Enne peamänedžeri ametisse astumist töötas Holland Red Wingsi juures kolm aastat abimänedžerina ja seitse aastat skaudina. Lisaks on ta 80ndate keskpaigas klubi värve kolm korda ka mängijana esindanud.

Pärast Hollandilt allkirja saamist on nüüd Red Wingsil vaja pikendata lepingut ka peatreeneri Mike Babcockiga. Legendaarne peatreener alustab uue hooajaga oma praeguse tehingu viimast aastat.

Kommentaarid