Nazem Kadri soovib saada liiga üheks parimaks mängijaks

Maailma kõige väärtuslikum jäähokiklubi Toronto Maple Leafs vajab uue tõusu tegemiseks uusi tähti. Spekuleeritakse, et kui Tampa Bay Lightningu liidri Steven Stamkose leping saab kahe aasta pärast läbi, siis asub Leafs tõsiselt tema allkirja jahtima, et temast teha uue generatsiooni liider. Seda muidugi juhul, kui Lightningu uueks kapteniks tõusnud ründaja vahepeal lepingut ei pikenda. Samas on sel juhul olemas ka plaan B. Nazem Kadri on rääkinud eesmärgist tõusta NHL-i üheks parimaks mängumeheks.

(foto: fightingforstanley.ca)
Liibanoni juurtega ründaja tähistab oktoobri alguses 24. sünnipäeva, ehk siis aega suurte sihtideni jõudmiseks on veel maa ja ilm. Eeldatavasti ei olnud juhus, et Leafs jõudis mullu pärast seitsme aasta pikkust pausi playoffidesse just siis, kui Kadri oli põhimõtteliselt punkt per mäng mees. Ta paugutas 48. põhihooaja kohtumisega 18 väravat ja 46 punkti. 2009. aasta drafti seitsmendal valikul näib olevat tohutult potentsiaali. Seda näeb ta ka ise.

"Aina rohkem küpsemaks saades ja liigaga kohenedes on üks minu eesmärke olla üks parimaid mängijaid. Ja seda mitte ainult meie meeskonnas. Usun, et see on minu jaoks väga realistlik eesmärk," märkis Kadri sel nädalal antud intervjuus.

Andekas ründaja, kes kuulus sel aastal ka Kanada MM-koondisesse, rääkis ka oma lootustest tõusta Leafsi esitsentriks ning märkis, et võinuks lühendatud hooajal olla isegi veel parem.

"Tundsin, et oleksin olnud isegi rohkemaks võimeline. Ma ei ole veel sel tasemel, kus ma tahaksin olla, aga see oli kindlasti samm õiges suunas," tunnistas Kadri, kes kogus tänavu põhihooajal 50 silma (20 väravat).

Kadri alustab uuel hooajal senise lepingu viimast aastat. Võimalikult suure palgatõusu välja mängimine peaks olema piisavaks motivatsiooniks, et kõikide kaitsjate õudusunenäoks kujuneda.

Kommentaarid