Endine Predatorsi ründaja klubi fännidele: "Neali sarnast väravamasinat pole te varem näinud!"

Nashville Predators pole oma ajaloo jooksul kordagi omanud tõelist tippründajat. Võib öelda, et selleks pole ka võimalust olnud, kuna 16 aastat klubi peatreeneri toolil istunud Barry Trotz on tuntud oma kaitsva mängustiili poolest. Seetõttu on klubi läbiaegade väravate rekord hooaja kohta vaid 33. Sellega sai viis aastat tagasi hakkama Jason Arnott. Olles aga nüüd kahe hooaja vahel endale hankinud James Neali, on lootust, et see rekord satub uuel hooajal tule alla. Seda arvab ka klubi endine ründaja Steve Sullivan.

(foto: tattoodonkey.com)
Sullivan tegi oma mängijakarjääri jooksul NHL-is kaasa üle tuhande põhihooaja mängu. 16-st hooajast veetis ta viis ja pool aastat Nashville'is. Predatorsi värvides jäi tema enda parimaks hooajal 2005/06 kirja saadud 31 kotti. Oma saavutusi ta aga nähtavasti väga palju ei hinda, kuna jagab rohkelt kiidusõnu klubi uuele ründajale.

"Usun, et Nashville'i fännid näevad James Neali näol klubi ajaloo kõige puhtamat ja naturaalsemat väravakütti," tõdes Sullivan lõppeval nädalal antud usutluses.

Mees peaks teadma, mida ta räägib. Sullivan oli Pittsburgh Penguinsis Neali meeskonnakaaslane hooajal 2011/12, kui 26-aastane ründaja sai kirja oma senise karjääri parimad 40 väravat.

"James suudab skoorida iga nurga alt. Ta on jääl olles koguaeg ohtlik. Ta on väga kiire ja tal on uskumatu pealevise," ei olnud Sullivan kiitusega kitsi. "Loodan, et ta suudab teha mitmeid olulisi väravaid."

Nealil on seni 413 põhihooaja mänguga kirjas 161 väravat. Endine Dallas Starsi draftivalik on selgelt nautinud viimaseid hooaegu Sidney Crosby kaaslasena, kuid Nashville'is tuleb nüüd omapäi hakkama saada. Jääme põnevusega ootama, milleks ta võimeline on.

Kommentaarid