Johnny Gaudreau unistab Philadelphias mängimisest

Eelmisel sügisel Calgary Flamesiga suure kuueaastase lepingupikenduse teinud Johnny Gaudreau nähtavasti järgmist lepingut enam Kanada klubiga ei sõlmi. Seda võib vähemalt välja lugeda tema ütlustest ühes Philadelphia raadiokanalis, kus ta intervjuu käigus mainis, et soovib Flyersi särki kanda.

(foto: cbc.ca)
Senise NHL-i karjääri jooksul 232 mänguga 204 punkti (73+151) teeninud Gaudreau on üles kasvanud Carneys Pointis, mis asub Philadelphia külje all.

"See oleks meeldiv," ütles peagi 24-aastaseks saav ründaja Philadelphias mängimise kohta.

"Mul on siin suur osa perekonnast ja kõik sõbrad. Külastan isegi järgmisel nädalal South Jerseys (piirkond New Yorgi ja Philadelphia vahel) ühte pulma. Kõik mu sõbrad tulevad ja kutid, kellega koos olen kogu elu South Jerseys mänginud. Seega oleks tore kunagi siin mängida. Spordis ei tea kunagi, aga South Jerseys ja Philly kandis toetavad mind paljud."

Tänavune Lady Byngi trofee võitja on Philadelphias, Wells Fargo Centeris juba edukalt karjääri alustanud, saades mõlemas seni peetud mängus kirja ühe söödupunkti. Flyersi särgis mängimisega seoses on heaks endeks ka tõsiasi, et 2015. aasta Tähtede mängu nädalavahetuse järgi tundub nagu koostöö Jakub Voracekiga oleks igati tasemel.


Kommentaarid