Nitšuškin plaanib ülejärgmisel hooajal NHL-i naasta

Dallas Starsil saab pärast Aleksandr Radulovi ja Martin Hanzali hankimist uuel hooajal olema üks NHL-i vägevamatest ründeliinidest, aga vabalt võiks see olla veel hirmuäratavam. Valikust puudub noor venelane Valeri Nitšuškin, kes eelmisel suvel kodumaale pages. Sealt plaanib ta aga peagi naasta.

(foto: blackoutdallas.com)
Nitšuškin tegi eelmisel suvel piiratud vabaagendina lepingu Moskva CSKA-ga ning mängib ka tuleval hooajal seal. Kuid plaanis on ülejärgmisel aastal naasta.

"Valil on CSKA-ga leping veel üheks aastaks ja põhinedes NHL-i ning KHL-i kokkuleppele, ei tohi Val Dallasega kuni hooajani 2018/19 lepingut teha," selgitab Nitšuškini agent Mark Gandler. "Tean, et Dallas jälgis tema esitusi KHL-is ja Venemaa koondises. Nad on tema arenguga rahul ja ootavad teda aasta pärast tagasi. Valil on samuti plaanis Dallasesse naasta, kui tema leping CSKA-ga lõppeb."

NHL-i karjääri jooksul 166 matšiga 64 punkti (23+41) teeninud ründaja jõudis läinud hooajal KHL-is 36 mänguga 11 värava ja 24 silmani. Ta aitas MM-il Venemaa pronksini, korjates kuue kohtumisega kolm söödupunkti.

Dallases loodetakse, et veel üks aasta Euroopas aitab 2013. aasta drafti 10. valikul veelgi edasi areneda.

"See on tema jaoks hea. Tal on võimalus mängida palju minuteid ning võimalus esindada rahvuskoondist ja mängida olümpial. See võib tema jaoks olla väga edukas hooaeg," ütles olukorra kohta Starsi peamänedžer Jim Nill.

Nitšuškini talenti näitab hästi see, et ta oli juba 19-aastasena oma NHL-i kollanoka hooaja jooksul Sotši olümpiakoondise liige. Jääb üle põnevusega oodata, mis masti mees Moskvast tagasi tuleb.

Kommentaarid