Predators sai Arvidssoni üllatavalt väikese lepingu peale

Tänavu NHL-i hooaja parimaks peamänedžeriks valitud David Poile jätkab võlutrikkide tegemist. Nashville Predators teatas, et Viktor Arvidssoniga on sõlmitud 7-aastane lepingupikendus, mille keskmiseks väärtuseks 4.25 miljonit dollarit.

(foto: ontheforecheck.com)
2014. aasta drafti 4. ringist korjatud Arvidsson jäi möödunud hooajal oma 31 tabamusega napilt valja liiga väravaküttide edetabeli TOP 20-st. Ta jagas koos Filip Forsbergiga, kellel kuuemiljoniline leping, meeskonna parima väravaküti au ning oli 61 punktiga meeskonna resultatiivsustabeli tipus koos Ryan Johanseniga.

Arvidsson, kes teenis lõppenud hooajal palgarahana väga tagasihoidlikud 640 000 dollarit, moodustas hooaja edenedes Forsbergi ja Johanseniga väga ohtliku ründekolmiku ning säras ka erimeeskondade osas, juhtides lõpuks liigat viie vähemusest tehtud väravaga.

Suure palgatõusu tõi mitmekordselt kasvanud produktiivsus. 24-aastasel ründajal oli eelneva karjääri jooksul kogunenud vaid kaheksa väravat ja 18 punkti.

Poile on nüüd väikese raha eest pikemaks ajaks lukku pannud väga hea tuumiku ning omab veel käikudeks 14.5 miljonit.


Suur ports vabast rahast läheb Johanseni peale, kes piiratud vabaagendina vajab uut lepingut, ent edasisteks lüketeks peaks veel küllaga ruumi jääma.

Kommentaarid