Radulov tegi Starsiga lepingu

Nädalavahetusel vabaagendina mõnevõrra üllatuslikult lepinguta jäänud Aleksandr Radulov on nüüd ikkagi uue töökoha NHL-is saanud. Venelane saab kolmapäeval 31. sünnipäeva tähistada Dallas Starsi mängumehena, kellel taskus viieaastane leping, väärtusega 31.25 miljonit dollarit.

(foto: cbc.ca)
Lõppenud hooajal oma NHL-i comebacki teinud Radulovi leping on tänavuste vabaagentide seas seni suurim ja tõenäoliselt keegi teine seda üle ka ei löö. Just raha oli ka põhjuseks, miks ta Montreal Canadiensis ei jätka.

"Aleksandr on dünaamiline playmaker, kellel on tipptasemel kiirus ja oskused," iseloomustab meeskonna uusimat liiget Starsi peamänedžer Jim Nill. "Temasuguse ründaja lisandumisega on meie esimesed ründekolmikud liiga parimate seas."

Radulov sai läinud hooajal kirja 54 punkti (18+36) ja on nüüd kogu NHL-i karjääri peale kogunud 230 mänguga 156 silma (65+91).

Samal ajal on Aleš Hemsky liikunud vastupidises suunas. 33-aastane ründaja, kellel karjääri peale 838 mänguga kirjas 572 punkti (174+398), tegi vabaagendina Canadiensiga aastase lepingu. Puusaprobleemide tõttu tänavu Starsi särgis vaid 15 matšis väljakul käinud tšehh teenib miljon dollarit.

Kommentaarid