Lightning tegi Palatiga viieaastase pikenduse

Steve Yzerman võib nüüd paariks kuuks palmi alla kolida. Tampa Bay Lightningu peamänedžeri jaoks on kõik plaanitud suvised asjaajamised tehtud. Viimaseks oli jäänud ründaja Ondrej Palati lepingupikendus, millega saadi reede õhtul maha.

(alchetron.com)
2011. aasta drafti üks viimastest meestest sai viieaastase lepingu, mille koguväärtuseks 26.5 miljonit. Tegu väga omapärase kontrahtiga, kus palgaraha tormise mere kombel lainetab.


Leping on peaaegu reeglitevastane, kuna väikseima palgaga aasta ei tohi võrreldes suurimaga erineda vähem kui 50%. Palatil on selleks protsendiks 50.26.

26-aastane tšehh sai läinud hooajal 75 mänguga kirja 52 punkti (17+35). Kogu karjääri peale on seni 307 kohtumisega tulnud 74 väravat ja 144 punkti.

Palat on üks viiest Lightningu mängijast, kelle leping kehtib tervelt 2022. aasta suveni. Meeskond on paika pandud tuumikuga valmis uuesti karikat ründama.

"Lightningul on uskumatult hea võimalus võita Stanley karikas ja see on peamine põhjus, miks ma siia tulin," ütles sel nädalal oma uue meeskonna kohta Chris Kunitz, kes aastase lepingu peale võeti.

Yzerman on 2018. aastal saamas endale vahelduseks pingetevaba suve. Hooajaks 2018/19 on leping olemas juba 15 mängijaga.

Kommentaarid