Murtud käega Penguinsi karikani aidanud Dumoulin sai kuueaastase pikenduse

Möödunud hooaja keskel lõualuu murdnud ja praktiliselt kogu playoffide teekonna murtud käega mänginud Brian Dumoulin on saanud oma üleelamiste eest kenasti tasustatud. Pittsburgh Penguins teatas, et 25-aastase kaitsjaga tehti kuueaastane lepingupikendus.

(foto: zimbio.com)
Oma kollanoka lepingu viimasel aastal palgarahana 890 000 kätte saanud ameeriklane teenib nüüd igal hooajal 4.1 miljonit.

Endisest Carolina Hurricanesi drafti 2. ringi valikust on Penguinsi jaoks sirgunud väga väärtuslik mees. Ta on viimase kahe hooaja jooksul teinud kaasa kõigis 49 playoffide kohtumises, teenides viimasel hooajal karikamängudes ka kogu meeskonna peale enim mänguaega (keskmiselt 21:59). Seda vaatamata päris närvidele käiva traumaga.

Dumoulin tunnistas, et playoffide avaringis Columbus Blue Jacketsi vastu katki läinud parem käsi murdus karikateekonnal veel korduvalt.

"Nii oli keeruline mängida, aga kõik olid vigastatud," lisas Dumoulin. "Nüüd on kõik juba korras. Hooaja lõpus oli vaja otsustada, kas opereerida või mitte, aga tohtrid nägid paranemismärke. Jätsime paranemisele kolm nädalat ja nüüd olen seda nädala jagu testinud. Olen uisutanud ning pole probleeme täheldanud."

Penguinsil on nüüd vabaagentidest lepinguta veel Conor Sheary, kelle lukustamiseks jäänud veidi üle kuue miljoni. Ta jagab Dumouliniga sama agenti, seega usutavasti jõutakse kokkuleppeni enne 4. augustil kavas olevat arbitraaži istungit.

Kommentaarid