DeKeyseri ja Mrazeki lepingud ajasid Red Wingsi üle palgalimiidi

Detroit Red Wings vabanes sel suvel Pavel Datsjuki lepingust, ent klubil on pärast värskemaid lepinguid siiski väiksemat sorti jama majas. Danny DeKeyseri ja Petr Mrazeki uued lepingud on Red Wingsi ajanud üle palgaliimidi. Kuid peamänedžer Ken Holland siiski ei muretse.

(foto: freep.com)
Tuleb välja, et tehingus, millega anti Datsjuki leping üle Arizona Coyotesile, ei vahetanud omanikku ainult üks mängija, kelle teenetele uuel hooajal loota ei saa. Teiseks on Joe Vitale, keda on häirimas peapõrutus. Sama probleem kimbutab pikemat aega ka Johan Franzenit.

"Me ei eelda, et Franzen ja Vitale sel aastal hokit mängivad. Rääkisin Vitalega pärast tema hankimist. Tal on probleeme peapõrutusega. Me ei oota teda kindlasti treeninglaagrisse. Samuti ei eelda ma Franzeni jääle naasmist," rääkis Holland olukorrast.

DeKeyseri uus viieaastane leping, mis võtab palgafondist enda alla viis miljonit ja Mrazeki kaheaastane pakt, mis hõivab neli miljonit, on Red Wingsi ligi viie miljoniga ajanud üle palgalimiidi. Ent kui Franzen ja Vitale asetatakse vigastatud mängijate reservi, siis peaks olukorra uuesti kontrolli alla saama.

"Arvan, et on reaalne see, et oleksime vaid veidi limiidist üle. Kui palju on veidi? Arvatavasti miljon dollarit või veidi vähem üle limiidi, kui mitte lugeda Vitalet ja Franzenit," lisas Holland.

Karjääri jooksul mitmed peapõrutused üle elanud Franzen pole alates hooajast 13/14 korralikult mängida saanud. Vitale probleem algas kõigi eelduste kohaselt eelmise aasta oktoobris peetud metsiku kaklusega. Tegu oli ainsa kohtumisega, kus ta läinud hooajal osales.

Kommentaarid