Mike Hoffman saab uue lepinguga viimaks vääriliselt tasustatud

Kaks aastat järjest Ottawa Senatorsi suurima väravakütina lõpetanud Mike Hoffman on selle eest saanud viimaks vääriliselt tasustatud. Lõppenud hooajal vahekohtu otsusega vaid kahe miljoniga piirduma pidanud ründaja sõlmis klubiga neljaaastase lepingu, mille koguväärtuseks 20.75 miljonit.

(foto: cbc.com)
Senatorsi ründajate seas on Hoffmani keskmisest palgast, milleks 5.1875 miljonit, priskema hinnalipikuga nüüd vaid Bobby Ryan. Kogu meeskonna peale edestavad teda ainult kolm mängijat.

"Mike Hoffmann on ülitähtis osa meie meeskonnast ja pikaajaline leping rahuldab mõlemaid pooli," kommenteeris kokkulepet klubi peamänedžer Pierre Dorion.

Klubi ei ole 26-aastase kanadalasega väga hästi käitunud, kuid Ottawast lahkumine ei tulnud Hoffmanil isegi mõttesse.

"Sens on meeskond, kelle eest soovisin mängida ja olen elevil võimaluse üle töötada uuesti koos Guy Boucheriga. Ma armastan seda linna ja fänne," sõnas Hoffman, kes QMHJL-is Senatorsi uue peatreeneri juhendamisel mängis.

2009. aasta drafti 4. ringis valitud vasakäär on end väga ootamatult Senatorsi üheks võtmemängijaks mänginud. Alles kolm aastat tagasi ei leitud talle meeskonnas kohta ning enne hooaja algust ta waive'iti. Ehk viimase kahe hooajaga kokku 56 kolli teinud mehe saanuks kõik konkurendid tasuta üles korjata.

Hoffmanil on seni kogu karjääri jooksul kirjas 186 mängu, 59 väravat ja 113 punkti.

Kommentaarid