Lucic kuulas Gretzky sõna

Vabaagendina Edmonton Oilersisse siirdunud Milan Lucic on öelnud, et valiku peamiseks põhjusteks olid Connor McDavid ja klubi peamänedžer Peter Chiarelli, kellega ta varem ka Bostonis mitu aastat koos töötanud. Ent olulist rolli mängis Lucici värbamisel ka Wayne Gretzky isiklikult.

(foto: Ed Kaiser/Postmedia Network)
Lõppenud hooaja Los Angeles Kingsis veetnud Lucic tegi Oilersiga 7-aastase lepingu, mille koguväärtuseks 42 miljonit dollarit. Igasugused kõhklused, mis võisid teiste klubide pakkumistega pähe tulla, pühkis ära üks Gretzkyga peetud jutuajamine.

"Enne Edmontoni kasuks otsustamist rääkisin temaga telefonis," tunnistas Lucic reedel raadiointervjuus. "Ta rääkis oma Edmontonis elamise kogemustest ja sellest, kuidas fännidega hakkama saada. Samuti sellest kuivõrd suurepärased nende fännid on ja milliseid sõpru võib sealt leida. See oli väga lahe. Näen seda niimoodi, et kui The Great One sulle helistab ja käsib Edmontoni minna, siis lähed Edmontoni, mitte kuhugi mujale."

Pole teada, kas Oilers kaasas ametlikult #99 oma värbamisprotsessi või oli tegu legendi eneseinitsiatiiviga. Igal juhul võib öelda, et Gretzky on nagu trumpäss, keda võiks ka edasipidi mängijate meelitamisel kasutada.

Kommentaarid