Chris Kelly naases Ottawasse

Boston Bruinsiga 2011. aastal Stanley karika võitnud Chris Kelly on tagasi kohas, kust kõik alguse sai. Karjääri esimesed hooajad Ottawa Senatorsi ridades veetnud ründaja läks vähemalt üheks aastaks vanasse koduklubisse tagasi. Sõlmiti 900 000 dollarit väärt leping.

(foto: Brian Babineau/Getty Images)
Kelly liikus Bostonisse 2011. aasta veebruaris ja andis playoffides, karikani jõudmisel korraliku panuse, kogudes 25 mänguga 13 silma (5+8). Järgmisel hooajal tuli tema poolt 39 punktiga (20+19) karjääri rekord, aga edaspidi läks kõik allamäge. Kõige tipuks murdis 35-aastane ründaja eelmise aasta novembris jalaluu ja see jättis talle lõppenud hooajast vaid 11 matši.


Ottawas mängides põhiturniiril 463 mänguga 176 punkti kirja saanud kanadalasest, kes osales ka 2007. aasta Stanley karikavõistluste finaalseerias, loodetakse tagasituleku järel üsna palju.

"Oleme elevil võimalusest tervitada Chrisi Ottawasse naasmise puhul. Oma koosseisu hinnates tundsime vajadust lisada mängija, kellel on võimed tasavägistes olukordades ja karistuste surmamisel mängimiseks. Chris suudab panustada mõlemas olukorras ning ühtlasi lisame oma mängijate gruppi veel ühe ennast tõestanud liidri," kommenteeris pärast allkirjade vahetamist Senatorsi peamänedžer Pierre Dorion.

Kelly kogu karjääri numbriteks on 751 mängu, 118 väravat ja 277 punkti.

Kommentaarid