Raha pildumine Floridas jätkub

Olles viimastel nädalatel kõvasti kaitsesse investeerinud on Florida Panthers nüüd jõudnud ka ründeliini kindlustamise juurde. Vincent Trochecki lepingupikendus on Jaromir Jagri meeskonna ründajate seas tõuganud palgaedetabeli 5. kohale. Lisaks sai uue lepingu ka Reilly Smith.

(foto: Brian Donagh/Winnipeg Sun)
Järgmisel esmaspäeval 23-aastaseks saav Trocheck, kes kerkis lõppenud hooajal üsna ootamatult meeskonna liidrite sekka, pani allkirja 6-aastasele pikendusele, mis toob kokku tema kontole 28 ja pool miljonit dollarit. Keskmiseks töötasuks on 4.75 miljonit.

2011. aasta drafti 3. ringi valik sai tänavu põhiturniiril 76 mänguga kirja 53 punkti (25+28). Vaid Jagr (27) ja Aleksander Barkov (28) tegid temast pantride särgis rohkem väravaid. Tegu oli noore jänki kolmanda NHL hooajaga. Kogunumbriteks on seni 146 mängu ja 83 punkti (37+46).

Smith, kelle leping hakkab kehtima järgmisest suvest, sai viie aasta peale 25 miljonit. 25 oli võtmenumbriks ka tema tänavuse hooaja suhtes. 82 mänguga tuli täpselt nii palju väravaid ja ka sööte.

25-aastasest edurivimehest sai playoffides meeskonna tõeline vedur, kes nii väravate kui söötude (mõlemaid neli) arvestuses kõiki tiimikaaslaseid edestas.

Varem Dallas Starsi ja Boston Bruinsi ridadesse kuulunud kanadalane on seni karjääri jooksul kokku jääl käinud 285 mängus, kus võrku pandud 61 litrit ja kogutud 150 silma.

Tihe tintimine tähendab seda, et pantrid on praktiliselt juba ka hooajaks 2017/18 koosseisu kokku saanud. Võtmemeestest on pikenduseta vaid Jonathan Huberdeau. Ent kuna 2013. aastal liiga parimaks uustulnukaks valitud ründaja näib peatreeneri Gerard Gallantiga igati ühel lainel olevat, siis on nähtavasti vaid aja küsimus, mil ka temalt allkiri kätte saadakse.

Kommentaarid