Kessel mängis kogu hooaja käevigastusega

Phil Kesseli esimene hooaeg Pittsburgh Penguinsi särgis kulges üle kivide ja kändude ning põhiturniiril kogutud 59 punkti pole tema standardite kohaselt kindlasti midagi, mille peale rind kummi ajada. Ent nüüd võib selleni jõudmist siiski hinnata, kuna 28-aastane ründaja mängis kogu hooaja käevigastusega.

(foto: Dave Sandford/Getty Images)
Eile ilmnes, et Kessel käis operatsioonilaual probleemi parandamas. Esialgu liikus info, et vigastus sai üles korjatud playoffide avaringis New York Rangersi vastu, kuid tegelikult ulatusid probleemi juured päris kaugele.

"Tegu oli millegagi, mida ta kogu hooaja jooksul pidi kannatama," ütles Penguinsi peamänedžer Jim Rutherford. "See segas teda. Nüüd lahendas ta selle ära. Me ei eelda, et tal mänge vahele jääb."

Kessel jõudis vaatamata traumale kuuendat hooaega järjest teha kaasa kõik põhiturniiri mängud. Kui esimese 82 mängu jooksul oli ründetootlikus kahvatu, siis playoffides lasi ta korraliku looma välja, jõudes 24 mänguga 22 punktini (10+12). Ja vigastus ei häirinud muidugi ka karika pea kohale tõstmist.


Loodetavasti ei riku operatsioonil käimine ka suvist karikaga veedetavat päeva. Kui paljud teevad seda kodulinnas, siis Kessel on otsustanud Toronto rahvast rõõmustada.

Kommentaarid