Canadiensiga liitunud Radulov on enda sõnul muutunud mees

NHL-is kaks korda end proovile pannud Aleksandr Radulov, kelle viimane periood lõppes skandaalse baaris käiguga, on valmis andma endast kõik, et kolmas võimalus enam käest ei läheks. Venelasest ründetäht on enda sõnul muutunud mees ega kavatse nooruspõlve vigu korrata.

(foto: journaliste.kevinraphael.ca)
Nashville Predators lõi Radulovi meeskonast minema 2012. aastal, kui teda nähti koos tiimikaaslase Andrei Kostitsõniga enne ühte playoffide matši öölokaalis lõõgastumas.

Skandaalile on järgnenud kolm ülimalt produktiivset hooaega KHL-is. 128 põhihooaja mänguga õnnestus koguda 173 punkti (55+118). Ja nüüd on teisipäeval 30. sünnipäeva tähistav ründaja valmis end uuesti NHL-is näitama.

"Ma tegin vea. Aja möödudes hakkad tagasi vaatama ja mõtlema ajade üle, mida sa poleks pidanud tegema. Siis mõistad nii mõndagi," ütles Radulov eile nelja aasta tagust aega meenutades. "Nüüd ma tean, mida ma teen. Tean, mida ma tahan. Tean, kuidas seda saavutada. Sa pead olema 100%-liselt keskendunud hokile, töötama kõvasti, olema valmis igaks mänguks."

Montreal Canadiensilt aastase lepingu, töötasuga 5.75 miljonit dollarit teeninud Radulovi NHL-i numbriteks on 154 mängu, 47 väravat ja 102 punkti. Neile hakkab ta lisa otsima muutunud mehena.

"Nooremana ei mõista sa kõiki asju, kuid vanemaks saades ja vanemate kuttidega kohtudes võtad neilt eeskuju. Tean, et liidrina esinev tüüp ei saa eales loobuda ega alla anda. Ta peab teistele eeskujuks olema, mängima kõvasti ja olema meeskonnakaaslastele olemas," lisas Radulov, kes enda sõnul soovib eelkõige olla eeskujuks novembris sündinud pojale.

Väidetavalt oleks Radulov Moskva CSKA-s jätkates uuel hooajal teeninud miljon dollarit rohkem.

Kommentaarid