St. Louisi kolinud Perron unistab hoopis Canadiensi särgi kandmisest

Lõppenud hooaja Pittsburgh Penguinsi ja Anaheim Ducksi vahel ära jaganud ning lõpuks karikavõidu mõttes valesse meeskonda sattunud David Perron sai endale vabaagendina lühikese aja jooksul valida kolmanda koduklubi. 28-aastane ründaja otsustas naasta St. Louis Bluesi ridadesse, kus möödusid ka tema karjääri esimesed aastad. Kuid nüüd on ta tunnistanud, et unistab hoopis Montreal Canadiensi eest mängimisest.

(foto: nhltraderumors.com)
Perron oli 2007. aastal Bluesi drafti avaringi valik. Sinist särki sai kantud kuus hooaega, enne kui 2013. aastal vahetustehing ta Edmontoni viis. Tänavu 71 mängus 36 punkti kogunud mehe suureks unistuseks on aga hoopis teise Kanada klubi esindamine.

"Montrealis mängimine oleks unistuse täitumine, aga St. Louis on ka minu jaoks südamelähedane," ütles Perron nädalavahetusel. "Tundsin selles linnas mängimisest suurt puudust ja soovisin saada veel ühe võimaluse, millest loodan võtta parima."

Väidetavalt oli Perronil isegi pakkumine Canadiensilt laual ning erinevate lepingute seas leidus ka neid, mis pakkusid rohkem palka ja pikemat töösuhet, aga lõpuks sai Bluesiga kaheks aastaks ja 7.5 miljoni peale käed löödud.

Blues loodab, et võrreldes mõne aasta tagusega saabub linna selgelt parem mängija.

"Ta naaseb palju küpsema mängijana, nii väljakul kui sealt eemal ja meie lõikame sellest kasu," rääkis peamänedžer Doug Armstrong pärast lepingu sõlmimist. "Ta on 28-aastane ja kõik nägid, kui hästi ta pärast Anaheimi siirdumist mängis. Näeme temas mängijat, kes suudab mängida esimestes ründekolmikutes. Ta on mitmekülgne, võib mängida paremat või vasakut äärt. Ta annab treenerile valikuvõimalusi."

Perron korjas Ducksi särgis 28 mänguga koguni 20 silma (8+12). Tema karjääri numbriteks on 570 mängu, 141 väravat ja 332 punkti.

Kommentaarid