Johansson ja Hoffman peavad teist suve järjest uut lepingut kolmanda osapoole kaudu püüdma

Uus aasta, sama jama. Täpselt sellised võivad olla Marcus Johanssoni ja Mike Hoffmani mõtted. 25-aastane rootslane on Washington Capitalsi eest olnud korralik panustaga, kuid ometi peab ta teist suve järjest uut lepingut kolmanda osapoole kaudu püüdma. Sama kehtib ka Hoffmani kohta. Arbitraaži poole pöördusid kokku 24 mängijat.

(foto: novacapsfans.com)
Johansson sai 12 kuud tagasi pärast 82 mängu jooksul 47 punkti kogumist vahekohtult 3.75-miljonilise lepingu.

Tänavu kogus Capitalsi 2009. aasta drafti avaringi valik ühe punkti vähem, aga jäi ka kaheksast kohtumisest eemale. Kui eelmise lepinguga kerkis palk poolteist miljonit, siis seekord peaks Capitals pääsema kergemalt ning võimalik, et rootslase töötasu ei muutugi. See oleks klubi jaoks superuudis, kuna piiratud vabaagenti staatuses on ka kaitsemees Dmitri Orlov. Vaba palgaruumi on klubil kaheksa miljonit.

Hoffman lõpetas tänavu 59 punktiga (29+30), kerkides teist hooaega järjest Ottawa Senatorsi suurimaks väravakütiks. Eelmine kord sai selle saavutuse eest välja räägitud kahemiljoniline palk. Usutavasti nii kergelt senaatorid tänavu ei pääse.

Enim vahekohtu kaudu lepinguid püüdvaid mehi on New York Rangersil (4). Täieliku nimekirja kõigist mängijatest leiab SIIT.

Kommentaarid