Playoffide spets Killorn sai 7-aastase lepingu

Tampas jätkub tihe tintimistöö. Alex Killorn on meeskonna tuumikust järgmine, kes oma tuleviku Lightninguga sidunud. Playoffide spetsialistiks kujunenud ründaja sai 7-aastase lepingu, mis toob talle siise 31.15 miljonit dollarit.

(foto: espn.go.com)
Kuulsa Harvardi ülikooli kasvandik, kes viimase kahe aasta jooksul playoffides 43 mänguga 31 punktini jõudnud, oli seoses uue lepinguga pöördunud arbitraaži poole, kuid enne kolmapäevast istungit jõuti klubiga kokkuleppeni.

Keskmise töötasu osas sai Killorn 2.55 pealt korraliku tõusu 4.45 peale, kuigi võimalik, et vahekohtu kaudu õnnestunuks välja kaubelda veel suurem number. Lõpuks sai meeskonna heaolu nimel tehtud väikene ohverdus.


2007. aasta drafti 3. ringist valitud Killorn on kogu karjääri Tampas veetnud. 272 põhihooaja mänguga on seni kokku kirjas 138 punkti (53+85). Läinud hooajal jäi ta pidama 40 silma peal, püstitades 26 söödupunktiga uue karjääri rekordi.

Tehing tähendab seda, et Lightningul on nüüd veidi üle 8.5 miljoni vaba palgaruumi sidumaks ära Nikita Kutšerov, Vladislav Namestnikov ja Nikita Nesterov. Kutšerovi uus leping peaks aga jätma sellest alles vaid pisku. Klubi peamänedžer Steve Yzerman on ka juba vihjanud seda, et palgalimiidi sisse mahtumiseks tuleb enne hooaja algust mingisugune vahetustehing teha.

Kommentaarid