Hurricanes leidis endale uue treeneri Detroidist

Kõik töötud peatreenerid võivad järjekordse nime potentsiaalsete uute ametikohtade nimistust maha kriipsutada. Uue tüüri on endale leidnud 2006. aasta karikavõitja Carolina Hurricanes. Peamänedžeri Ron Francise usalduse on saanud Bill Peters, kes töötas viimased kolm aastat Detroit Red Wingsi juures. 48-aastane kanadalane oli Mike Babcocki abiline eelkõige kaitsjate koolitamisel ja arvulises vähemuses mängimise lihvimisel. Varasem peatreeneri kogemus on tal pärit WHL-ist ja AHL-ist.

(foto: Dave Reginek/Getty Images)
2008. aastal tüüris Peters WHL-is Spokane Chiefsi klubi rekordit tähistava 50. võiduga karikavõitjaks. AHL-is juhtis ta Chicago Blackhawksi tütarmeeskonda Rockford IceHogsi. Red Wingsi juurde jõudis ta 2011. aasta juulis.

"Toon endaga Detroidist kaasa võidu kultuuri," olid bravuurikad sõnad, millega Peters ennast Hurricanesi fännidele tutvustas. "Meie ootused saavad olema kõrged ja seega peame parandama mängijate tööeetikat."

Väidetavalt soovis Petersit endale ka Florida Panthers, kes on nüüdseks lähedal Montreal Canadiensi abitreeneri Gerard Gallanti palkamisele.

Lähipäevadel peaks selguma ka Pittsburgh Penguinsi uus peatreener.

Kommentaarid