Käes on kihlvedude klaarimise aeg

Suure kaaluga mängud - ja miski ei oma suuremat kaalu kui mõni sõbralik kihlvedu - on nüüd konverentsi finaalide näol mängitud. Põnevatest lahingutest kaotajatena väljunud klubide fänn on hetkel ekstranõme olla. Lisaks sellele, et ei saa enam omadele kaasa elada, on tulnud täita kokkulepe, mis mõne kihlveo sõlmimisel paika sai pandud. Üks õnnetutest oli Montreal Canadiensi maskott Youppi, kes pidi mööda linnatänavaid New York Rangersi särgis ringi vantsima, sest klubi kaotas šõumees Jimmy Falloniga sõlmitud kihlveo.


Kokku tuli endisel pesapallimeeskonna maskotil lasta ennast salvestada kümne pildi peale. Alljärgnevalt mõned stiilinäited:




(kõik fotod: Twitter @CanadiensMTL)
Lisaks pidi Canadiens korraks muutma oma Twitteri konto tunnuspilti. Selleks valis Fallon välja kitarri mängiva Henrik Lunqvisti.

Los Angeles Kingsi ülimalt meelelahutuslikul maskotil Bailey'l läks võrreldes ametikaaslasega märgatavalt paremini. Tema sõlmis kihlveo USA šõumaadluse superstaari CM Punkiga, kellele meeldib lisaks maadlemise teesklemisele ka Chicago Blackhawksi toetada. Kaotuse pärast oli aga häbi-häbi, püksis käbi ning tuli Kingsi särk selga tõmmata.

(foto: Twitter @CMPunk)
Viimane aeg lüüa käed seoses finaalseeriaga!

Kommentaarid