Mike Ribeiro ja Coyotesi teed läksid lahku

Coyotesi nimevahetus läks drafti ajal sujuvalt ja võib lausa öelda, et märkamatult, kuid järgmisena on astutud väga järsk samm. Vaid üks hooaeg pärast hiigellepingu sõlmimist on nüüdne Arizona Coyotes loobunud Mike Ribeiro teenetest. Portugali juurtega ründaja sõlmis aasta tagasi klubiga nelja-aastase ja 22 miljoni dollari (veidi üle 16 miljoni euro) suuruse lepingu, mille väljaostmine läheb ka liiga ajalukku. Ribeiro lõhki rebitud leping on suuruselt NHL-i läbiaegade seitsmes.

(foto: hockeyworldblog.com)
Olles mullu lühendatud hooaja jooksul Washington Capitalsi särgis punkt per mäng mees, tabas Ribeirot järsk taseme langus. 80. põhihooaja kohtumisega kogus ta vaid 47 punkti (16 väravat). Põhjust tema suhtes viltu vaatamiseks andis see enam kui küllalt, aga ametlik põhjus miks 34-aastasest veteranist loobuti oli "käitumisega seotud probleemid".

NHL-i läbiaegade suurima lepingu väljaostmine toimus eelmisel suvel, mil Tampa Bay Lightning loobus Vincent Lecavalier 11-aastasest ja 85 miljoni dollarilisest lepingust.

Hiljuti on paberipurustajast läbi lastud ka harrastus köielkõndija David Boothi ja kokaiini nina Ryan Malone'i lepingud.

Kommentaarid