Bruins valmistab ette muudatusi

Suurte traditsioonidega Boston Bruinsi jaoks on iga ilma karikata lõppenud hooaeg ebaõnnestumine ja tänavune aasta, kus takerduti juba konverentsi poolfinaalis, võrdub väiksemat sorti katastroofiga. Klubi juhid on valmis sellele kardinaalsete käikudega reageerima. Peatreeneri Claude Julieni ametikoht on tõenäoliselt turvaline, kuid mitmed mängijad on kaasatud üleminekute kuulujuttudesse. Bruins plaanib keerata uue lehekülje, et minna uuele hooajale vastu värskema muljega.

(foto: fansided.com)
Klubisiseselt on lekkinud välja kavatsused olla suvel mängijate hangeldamisel väga aktiivne. Väidetavalt hakatakse kõige agaramalt uut klubi otsima Brad Marchandile ja Johnny Boychukile. Marchand sai põhihooajal kirja 25 väravat, kuid playoffides oli tema kasutegur väike. Siiski nähakse aga tal just tänu edukale põhihooajale suurt väärtust ning potentsiaalsetelt kosilastelt annaks välja meelitada magusaid pakkumisi.

Sama kehtib ka Boychuki kohta. 30-aastane kaitsja tegi tänavu oma NHL-i karjääri edukaima hooaja. Põhihooaja 75. kohtumises kogus ta 23 punkti. Tema varasem tippmark oli 16 silma. Kogudes keskmiselt üle 21 minuti mänguaega oli tema näol Bruinsi jaoks tegu tähtsa mängumehega, kuid samuti oleks ta väärt täiendus ka teistele meeskondadele.

Mängijateturul oodatakse aktiivset tegutsemist ka Toronto Maple Leafsi poolt. Väidetavalt on meeskonnas vaid neli mängumeest, kes võivad oma kohas kindlad olla. Nendeks on väravavaht Jonathan Bernier, perspektiivikas kaitsja Morgan Reilly ja ründajad Phil Kessel ning Tyler Bozak.

Kommentaarid