Finaali esimene kordusetendus toimub 8. jaanuaril

Lisaks nädalavahetusel välja lekitatud kõigi meeskondade esimestele kodumängudele on nüüd paigas ka kogu uue hooaja kalender. Tänavused Stanley karikafinalistid Los Angeles Kings ja New York Rangers kohtuvad esimest korda 8. jaanuaril. Teine matš on kavas 24. märtsil. Traditsiooniline 1. jaanuari "talveklassik" toimub Washington Capitalsi ning Chicago Blackhawksi vahel. Plaanis on veel mõned välitingimustes peetavad mängud, kuid NHL on lubanud, et nii "hulluks" ei minda kui seda oldi tänavusel aastal, mil neid tehti tervelt kuus.

(foto: Bruce Bennett/USA TODAY Sports)
Hooaja suurim rändaja on Phoenix Arizona Coyotes. Aasta jooksul läbitakse 80 174 reisikilomeetrit. Järgnevad Dallas Stars 77 596-ga ja Anaheim Ducks 75 586-ga. Samas saab Ducks 18. korral mängida puhanult meeskonna vastu, kellel kavas kahe õhtu jooksul teine mäng. Vaid Vancouver Canucksil on neid mänge rohkem (19). Karikakaitsjal Kingsil on neid 17. Vähim saavad selliseid kohtumisi Coyotes ja Philadelphia Flyers, kellel on neid vaid neli. Flyers kogub endale ka vähim lennukilomeetreid. Neid on 50 372.

Columbus Blue Jackets, kes lõpetas tänavuse põhihooaja mängides viimase nädala jooksul viis matši, saab kõvasti väntsutamist ka uuel aastal. Neil on kavas 19 järjestikustel õhtutel peetavat matši. Sama palju on neid ka Buffalo Sabresil. 18-ga järgnevad Toronto Maple Leafs ja New Jersey Devils. Vähim, vaid üheksa, on neid Kingsil ja Winnipeg Jetsil.

Jetsil on koos Detroit Red Wingsi ja New York Islandersiga kavas vähim mänge olukorras, kus ise on eelneval õhtul mängitud ja vastane tuleb kohtumisele puhanult. Neid on vaid kuus. Võrdluseks enim satub sellistesse olukordadesse Blue Jackets, kellel on neid tervelt 16.

Märkimisväärne on veel see, et San Jose Sharksi reisikilomeetrite arv on võrreldes lõppenud hooajaga tohutult langenud. Tänavu läbiti 92 717 kilomeetrit, mida oli tervelt kaheksa tuhande võrra rohkem kui järgneval (Coyotes). Uuel aastal kukub aga kilometraaž 72 932 peale ehk siis meeskond peaks olema puhanum ning sel korral äkki ei saa kogu ramm otsa pärast playoffide esimest kolme mängu.

Kommentaarid