Kovaltšuk naaseb Devilsisse?

NHL-i suvepuhkus oli aasta tagasi täies hoos, kui 11. juulil teatas Ilja Kovaltšuk oma otsusest liigast lahkuda. Venemaa täht võttis vaid 30-aastasena vastu otsuse NHL-i karjäär lõpetada selleks, et veeta rohkem aega oma perekonnaga. Vaid mõni päev pärast NHL-ist lahkumist sõlmis ta KHL-i Peterburi SKA-ga 4-aastase lepingu. Nüüd on aga läinud liikvele kuulujutud, et Kovaltšuk on oma koduigatsusest juba üle saanud ja plaanib NHL-i naasta. Väidetavalt on ta New Jersey Devilsiga ka juba lepingukõnelustesse astunud.

(foto: AFP)
SKA hooaeg lõppes tänavu juba konverentsi poolfinaalis ja sellest hetkest alates on Kovaltšuk veetnud oma aega New Jersey's, kus on pooleli tema maja ehitus. Ta on jäänud silma ka mõnede Brooklyn Netsi mängude ajal.

KHL-i põhihooaja lõpetas Kovaltšuk 45-st mängust 40 punktiga. Playoffides sai ta aga kümne kohtumisega kirja vaid viis silma ning on olnud kuulda nurinaid, et elu klubis, kus ta mängis ka mulluse NHL-i tööseisaku ajal, ei olnud nii ilus kui ta algselt ettekujutas.

Hetkel on oma NHL-i karjääri jooksul täpselt punkt mängu kohta liikunud ründaja taastumas põlvevigastusest.

Kogu teema on hetkel vaid kuulujuttude toel hoogu kogumas, aga vahest osutuvad need ju ka tõeks. Jääme ootama ametlikku kinnitust või siis venelase poolset kuulujutu kummutamist.

Kommentaarid